Potgrondactie ‘Plant een Bijbel’ van stichting HVC

HARDINXVELD-GIESSENDAM  – Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) houdt de potgrondactie ‘Plant een Bijbel’. ​Door potgrond te bestellen vóór dinsdag 28 februari 2022 of door de actie met een gift voor Bijbels te ondersteunen, kunnen met de opbrengst Bijbels worden verspreid in landen waar christenen worden vervolgd. Zaterdag 18 maart 2023 kan de bestelde potgrond tussen 10.00 – 14.00 uur worden opgehaald op Wiedhaak 1, op bedrijventerrein Nieuweweg.

Het hebben van een eigen Bijbel lijkt soms heel gewoon, maar dat is het niet. Miljoenen vervolgde christenen hebben er geen. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. (Stockfoto)

Van de opbrengst van twee zakken potgrond kan één Bijbel worden uitgedeeld. Heb je geen potgrond nodig, maar wel Bijbels schenken, dan mag dat ook. Voor € 6,– geef je iemand een eigen Bijbel. Dankzij de ‘Plant een Bijbel’ kon HVC voorgaande jaren al veel mensen een eigen Bijbel geven in landen als China, Iran, Irak, India, Pakistan en Noord-Korea. Daar waar nodig smokkelt HVC de Bijbels naar hen toe. HVC brengt ze naar afgelegen gebieden en deelt ze uit in gevangenissen. 

Bestellen potgrond
HVC droomt ervan om in 2023 dankzij de potgrondactie 7.500 Bijbels uit te delen. Wie zakken potgrond wil kopen, kan hier online bestellen. Een zak kost € 4,95. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld