Repair Café in gebouw van Christengemeente

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In het multifunctionele gebouw van de Christengemeente aan Breedewaij 1a wordt zaterdag 14 mei 2022 een Repair Café gehouden. Je bent welkom tussen 14.00 – 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein achter het gebouw. Liever niet parkeren in de aangrenzende woonwijk.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een simpele reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café brengt daar verandering in. (Stockfoto)

Vrijwilligers helpen om defecte spullen een tweede leven te geven. Of het nu kleine elektrische apparatuur, kleding of huistextiel. Speelgoed, een fiets of meubelstuk. Breng het mee en de kans is groot dat je er weer heel lang plezier van kunt hebben. Repareren kost niets, maar een bijdrage in de vorm van een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. Mocht je een vraag hebben? Stuur een e-mail: repaircafe@christengemeente.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld