Reserveren mogelijk voor najaarsproeverij Le Grappillon Kwaliteitswijnen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In partycentrum ’t Hart aan Nassaustraat 6 in Boven-Hardinxveld houdt Le Grappillon Kwaliteitswijnen uit Gorinchem vrijdag 4 november 2022 een najaarsproeverij met primeurwijnen uit de Franse regio Languedoc. Reserveren kan vanaf nu! De aanvang in zaal De Brug is 18.00 uur en de avond eindigt rond 22.00 uur. 

Het is doorlopend proeven onder de bekwame leiding van eigenaar-vinoloog Wilma Donk van Le Grappillon Kwaliteitswijnen. De jaarlijkse najaarsproeverij is een aanrader voor wie houdt van mooie wijnen, gezelligheid en fijne smaken. (Foto Le Grappillon Kwaliteitswijnen)

In de speciaal voor de proeverij sfeervol ingerichte zaal krijg je diverse wijn-spijs combinaties, die bij bepaalde wijnen extra lekker zijn. “Het is leuk ieder jaar deze wijnproeverij te kunnen voorbereiden en de proevers te kunnen verwennen met smaak. We hebben als extraatje een verticale proeverij. Dat betekent dat er van één soort wijn verschillende jaren open staan. Dit geeft je een idee wat rijping doet op de fles”, vertelt eigenaar-vinoloog Wilma Donk van Le Grappillon Kwaliteitswijnen, die zo’n 25 tot dertig flessen op de avond opent. Voor het proeven mag je je eigen tempo bepalen.

Tekst gaat verder onder foto.

Tijdens de proeverij is er een aantal nieuwe wijnen. Donk: “Kwaliteitswijnen met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. De wijnen zijn afkomstig uit o.a. Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zuid-Afrika.” (Foto Le Grappillon Kwaliteitswijnen)

Proeven en kopen
De belangstelling voor de proeverij is altijd groot. Naast proeven, kan je tegen een gereduceerde prijs ook wijnen bestellen.  “Wat je koopt, heb je eerst geproefd. Er staan speciaal geprijsde wijnen. Bovendien krijg je een gratis fles wijn bij een bestelling van € 300,- of meer”, vertelt Donk, die de wijn op afspraak bezorgt bij een bestelling van zes flessen of meer. 

Reserveren verplicht
Meld ook gerust vrienden, kennissen of familie aan, die van wijn houden. Bij het partycentrum is ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Tijdens de proeverij worden wijn gerelateerde cadeaus verloot. Wie naar de najaarsproeverij met primeurwijnen komt, moet zich wel vooraf aanmelden. De kosten zijn € 17,50 p.p. en na aanmelding komt er een verzoek om deelname te betalen. Dat kan hier online (knop aanmelden, rechts boven) of door een bericht te sturen (naam en aantal personen) via Whatsapp naar: tel. 06 – 22552514 of door een e-mail te sturen naar Le Grappillon Kwaliteitswijnen: info@legrappillon.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld