River Trotters Heren1 strijkt winst op in wedstrijd tegen BAL

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In een afgeladen sporthal De Wielewaal ontving River Trotters Heren1 zaterdagavond 11 maart 2023 hun tegenstander: Basketbal Academie Limburg (BAL) Heren1 uit Weert. Het werd 82-57.

Een avond vol animatie maakte de sfeer top, er liep cheerleaders, dansers en de heuse River Otter mascotte was present! Wethouder Trudy Baggerman, maar deze avond echt als basketbalfan, praatte de avond aan elkaar, en eigen jeugdtalent Liza sloot af met een freestyle show. (Foto River Trotters)

Bij BAL is afhankelijk met welke spelers zij komen, dat is nogal variërend. Dus scherp beginnen en uitgaan van eigen kracht was het motto. Vaak is in het begin van de wedstrijd aftasten en daarom begonnen de heren wat geforceerd en slordig. Na de eerste time out volgde het eerste gaatje en is de stand na de eerste kwart 22-14. Het tweede kwart moest wat sneller. River Trotters stond bij rust 46-28.

‘Constante’ houden
Tegenstander BAL had niets te verliezen en nam risico’s. De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld en verder dan 25 punten verschil kwam River Trotters niet. De wedstrijd werd met winst afgesloten. Nu is het zaak om voor de komende wedstrijden ‘de constante’ te behouden. Zaterdag 18 maart 2023 komt het lastige Locomotief uit Rijswijk op bezoek. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld