Samen hengel uitgooien in water park Westwijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In het park in de Westwijk werd zaterdag 6 mei 2023 gezamenlijk gevist. Bewoners gingen samen vissen met cliënten van Stichting Buitenhof. Het is een volledig verzorgde dag waarbij een één-op-één begeleiding vanuit de visvereniging was geregeld.

Het evenement vindt plaats nabij De Buitenhof in het water van het park. De visdag was al eerder aangeboden, maar kon toen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Stichting Buitenhof is een nieuw wooninitiatief in Hardinxveld-Giessendam voor twaalf mensen met een beperking. Elke bewoner heeft een eigen levensloopbestendig appartement waar hij of zij zelfstandig kan wonen. Twee van de twaalf appartementen zijn bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Stichting Buitenhof is een ouderinitiatief  met een grote mate van vrijwillige inzet.

Tekst gaat verder onder foto.
De deelnemers genoten. Het was prachtig visweer. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Eten en drinken
Hulp werd ook geboden vanuit stichting Peuterfonds. Ook de lunch en drinken is volledig verzorgd. Er wordt gebruik gemaakt van het tuinhuis van de fam. Leenman, waar gegeten en gedronken kan worden en waar ook sanitair aanwezig is.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld