Schaatslessen bij kunstrijvereniging De Drechtsteden in herfstvakantie

DORDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de herfstvakantie schaatslessen op de ijsbaan aan de Sportboulevard in Dordrecht. De snelcursus schaatsen is van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober 2023 van 08.45 – 10.15 uur. De cursus is gericht op kinderen, jeugdplussers en volwassenen.

Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. (Foto kunstrijvereniging De Drechtsteden)

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus, maar ook volwassenen, zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

Tekst gaat verder onder foto.

Aanmelden en kosten
De prijs van de cursus is € 60,–. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan gedurende de cursus en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging. Ouders en begeleiders die niet deelnemen aan de cursus kunnen de verrichtingen volgen vanaf de tribunes in de ijshal. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden.
Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles regel je hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld