Servanda brengt winterprogramma ‘Ontmoetingen Online’

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Nieuwe ervaringen opdoen en in contact komen met anderen. Dat is één van de doelen die Servanda Sociaal Werk voor ogen heeft met het winterprogramma ‘Ontmoetingen Online’. Het gaat om acht sessies. Je kunt kosteloos deelnemen aan de sessies naar jouw keuze.

Van achter je computer of laptop thuis kan je meekijken en meedoen, vragen stellen of luisteren. Elke sessie heeft maximaal acht deelnemers. (Stockfoto)

Sessieleiders begeleiden deze en zorgen voor een videoverbinding. Gestreefd wordt naar een prettig sfeer om met elkaar in gesprek te gaan. Woensdag 7 december 2022 en vrijdag 9 december 2022 waren de eerste sessies. Dit zijn de andere wintersessies, die steeds op woensdag en vrijdag worden gehouden:

  • Woensdag 14 december 2022: bezoek aan museum De Koperen Knop, sessie 3
  • Vrijdag 16 december 2022: historische wandeling in Hardinxveld-Giessendam, sessie 4
  • Woensdag 21 december 2022: kerstverhalen vanuit de bibliotheek, sessie 5
  • Vrijdag 23 december 2022: bezoek aan de kerststal Gorinchem / Dordrecht, sessie 6
  • Woensdag 28 december 2022: wandeling langs de molens van Kinderdijk, sessie 7
  • Woensdag 4 februari 2023: Live-ontmoeting in deelcafé De Buurman (afwijkende tijd), sessie 8

De sessies vinden om 14.00 uur plaats via het online beveiligde platform van Ontmoetingen Online. Een online sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Deelnemen
Het meedoen is eenvoudig. Je krijgt een link waarop je via jouw computer kan deelnemen. De uitzondering is de laatste sessie op woensdag 4 januari 2023. Deze vindt plaats in café de Buurman aan Peulenstraat 159, waar een fysieke ontmoeting is. Je kunt je daarvoor uiterlijk tot twee dagen voor de gewenste sessie aanmelden. Dat kan per e-mail: info@servanda.nl, onder vermelding van de sessienummers. Heb je nog vragen over het programma of ‘Ontmoetingen Online?’, dan mag je contact opnemen met Yannick Hurkmans of Floor van Haasteren, tel. 0184-612771.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld