Sportnacht OKK met sport, spel en blijven slapen in sportzaal

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het is een goede traditie. De jeugdraad van OKK, die een Sportnacht organiseert. Vrijdag 10 op zaterdag 11 juni 2022 doen er zo’n dertig mensen mee. Samen doen ze aan sport en spel én als kers op de taart kan er worden overnacht in de sporthal.

Wie niet bleef slapen, mocht om 02.00 uur naar huis. Leden van OKK Hardinxveld vermaken zich hier tijdens blind voetbal. Of laten we zeggen bijna blind, want door de bekertjes heen kijken valt niet mee. Later zou deze bovenzaal weer de slaapzaal worden. (Foto Peter Donk / HG24)

De avond begon vrijdag om 21.30 uur en eindigt zaterdag om 08.30 uur. Tijdens het evenement blijft er leiding in het gebouw, want er zitten tientallen jonge kinderen. Het is een intensieve avond en nacht voor de deelnemers, die gaan beachvolleyballen, touwtrekken, apenkooien, blind voetbal, een spooktocht en voor de overnachters nog een krachttraining, toren tot het dak, tamponbal en verstoppertje in het donker. Daarna is het tijd voor de nachtrust. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Slapen
Deelname was mogelijk voor iedereen van twaalf jaar en ouders. Leden van OKK mochten ook niet-leden meenemen. Zo’n dertig mensen gaven zich op. Verder namens de overnachtende deelnemers een bidon (waterfles), slaapzak, luchtbed (eventueel met pomp) en een hoofdkussen mee. Als iedereen zaterdagmorgen wakker is, dan is er een ontbijt en wordt de Sportnacht afgesloten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld