Tachtig teams strijden om prijzen tijdens schoolkorfbaltoernooi

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Tachtig teams van zes Hardinxveldse basisscholen uit groep 3 t/m 8 stonden woensdagmiddag 29 en vrijdagmiddag 31 mei 2024 op de velden in Boven-Hardinxveld tijdens het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. De Rehobothschool behaalde de hoogste gemiddelde score en won de felbegeerde wisselbeker.

Bij het door HKC/Creon Kozijnen georganiseerde toernooi stond vooral het spelplezier voorop. (Foto HKC / Creon Kozijnen)

Dankzij de onverwacht goede weersomstandigheden, de hulp en inzet van vele vrijwilligers, EHBO, leerkrachten en kinderen én de (financiële) bijdragen van de sponsoren, is het schoolkorfbaltoernooi van 2024 prima verlopen.

QR-code
Nieuw dit jaar was de digitale manier waarop HKC/Creon Kozijnen informatie over het toernooi deelde. Via een QR-code konden deelnemende teams, bezoekers en belangstellenden zowel het wedstrijdschema als de uitslagen en standen in een digitale app volgen.

Tekst gaat verder onder foto.
(Foto Alexander Noppert Fotografie / HG24)

Prijsuitreiking
Na afloop was er voor alle deelnemers een medaille en elke poulewinnaar ontving een beker. Deze werd uitgereikt door voorzitter Frank Kamsteeg (HKC/Creon Kozijnen) samen met selectiespelers Janine Sterrenburg op woensdag en Fenna Zwang op vrijdag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld