Tweede Haring Paling Party voor goede doel bij stichting Rotary Alblasserwaard

OTTOLAND / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na het doorslaande succes van vorig jaar, organiseert Rotary Alblasserwaard opnieuw de Alblasserwaardse Haring Paling Party. Donderdag 29 juni 2023 is Vakantiepark Molenwaard het sfeervolle decor voor de tweede editie, waarbij er tijdens de veiling niet alleen geboden kan worden op het eerste vaatje haring, maar ook op vele andere bijzondere veilingstukken. Aanvang 17.00 uur.

De Alblasserwaardse Haring Paling Party in 2022. Rotary Alblasserwaard houdt ook dit jaar het evenement. (Archieffoto Geurt Mouthaan)

Burgemeester Theo Segers van de gemeente Molenlanden opent dit jaar de  Alblasserwaardse Haring Paling Party. Daarna biedt dit gezellige event gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een walking-dinner, met vis- en streekproducten en begeleid door live-muziek. Deelname kost, geheel verzorgd, € 75,– per persoon. Inschrijven kan hier online.

Veiling
De opbrengst van het evenement en de veiling komt ten goede aan de Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) en de wensboom van Rotary Alblasserwaard voor lokale micro hulpverlening. De veiling biedt kans om een aantal zeer bijzondere ervaringen mee te maken. Wat te denken van een dagje meelopen met meesterchef René Tichelaar van sterrenrestaurant De Gieser Wildeman. Of een tour voor 40 personen langs de Feyenoord-hotspots in Rotterdam in dé spelersbus van de landskampioen. Daarnaast zijn er nog vele items variërend van een tocht per sloep over de Giessen, diverse vakantiearrangementen en een tour achter de schermen door de haven van Moerdijk.

Rotary Alblasserwaard actief
De leden van Rotary Alblasserwaard maken onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van mensen die graag iets terug willen doen voor de samenleving vanuit hun professie, kennis, ervaring of betrokkenheid daarbij. De club is opgericht op 16 mei 1989 en heeft een ledenaantal dat schommelt rond de veertig leden. Wekelijks worden bijeenkomsten georganiseerd bij restaurant De Burgemeester voor ontmoeting, afstemming en inspiratie. De Alblasserwaardse Haring Paling Party is, net als de Fietsmolentocht, één van de activiteiten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld