Tweede Power Event met opnieuw opvallende auto’s

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Veertig deelnemers telt het zaterdag 17 juni 2023 het tweede Power Event, het Steamwork Power Event ’23. Tussen 08.30 – 09.00 uur komen de wagens aan bij restaurant Kampanje aan Troelstrastraat 5. Na de opening door burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) en de directeur van de Roparun Lesly Wolters is er een korte tour door het dorp, rond 09.45 uur.

Deelnemers rijden in onder meer de merken Porsche, Ferrari, Audi, Bugatti, Corvette, Maserati en Mercedes. (Archieffoto Hans van der Aa / HG24)

Deze tour gaat zowel door Beneden- als Boven-Hardinxveld. Na deze tour starten om 10.30 uur de individuele ritten van vijftien minuten waar een ieder kan instappen voor slechts € 15,– als bijrijder. Deze ritten worden gemaakt tot 15.00 uur.

Loten verkoop
Tijdens het evenement staat er bij Kampanje een Bugatti Chiron, die de duurste wagen op Nederlands kenteken is. Er worden zaterdag tot 15.00 uur ook loten verkocht voor €2,50 per lot. De winnaar mag op een later bepalen wanneer hij of zij thuis wordt opgehaald voor een tour als bijrijder in de Bugatti Chiron. De volledige opbrengst van deze dag gaat namens Team 293 Steamwork naar Stichting Roparun.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld