Van den Berg zegt raadszetel op en verlaat politiek

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na de vakantieperiode maakte Arie van den Berg de overstap van de SGP naar de lokale partij T@B. Maandag 12 november 2023 heeft Van den Berg de T@B en de SGP geïnformeerd over zijn besluit om met onmiddellijke ingang de plaatselijke politiek te verlaten. De redenen zijn persoonlijk van aard. Dat berichten woensdag 15 november 2023 de voorzitters van de politieke partijen SGP en T@B. 

Door het vertrek van Arie van den Berg krijgt de SGP de vijfde zetel terug. De SGP hoopt snel duidelijkheid te kunnen geven wie namens de SGP in de raad de zetel zal innemen.

Zowel de SGP als de T@B bedanken Van den Berg voor zijn bijdrage de achterliggende jaren aan de plaatselijke politiek en wensen hem alle goeds toe voor de toekomst.

2 gedachten over “Van den Berg zegt raadszetel op en verlaat politiek”

  1. ‘Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald ‘: een oud hollandse uitdrukking die hier van toepassing zou kunnen zijn. Beweegredenen blijven verder onbekend maar dat maakt in dit geval ook niet uit. De SGP stemmers zijn dhr. v.d. Berg vast dankbaar dat hun zetel en stem weer terug is waar deze behoort. Sluit me aan bij de wensen van de SGP en wens dhr van de Berg ook het goede toe. Dank voor Uw beslissing.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld