Verzamelaars komen aan hun trekken in partycentrum ’t Hart

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Verzamelaars van onder meer munten, kaarten en postzegels waren zaterdag 28 januari 2023 welkom in partycentrum ’t Hart aan de Nassaustraat in Boven-Hardinxveld. Een aantal keren per jaar wordt daar in de grote zaal een algemene verzamelbeurs georganiseerd.

Verzamelaars kijken bij de verkopers of er iets voor hen bij zit, waar ze soms (al lange tijd) naar op zoek zijn. (Foto Richard van Hoek / HG24)

Soms gaat het om die ene postzegel, die moeilijk meer is te krijgen. Of tref je de munt aan, waar je al lang naar op zoek was. Op deze verzamelbeurzen komen vooral particulieren af, maar soms ook handelaren op zoek naar het onbekende of zeldzame werk. Alles stond overzichtelijk opgesteld en er kon lekker worden gesnuffeld door de vele dozen, albums en bakker. Of je kon oude en nieuwe ansichtkaarten uitzoeken, spelletjes en meer.

Tekst gaat verder onder foto.

De entree bij partycentrum ’t Hart is gratis, er is wifi en je kunt gratis parkeren. (Foto Richard van Hoek / HG24)

Volgende data
De beurs is telkens van 10.00 – 15.00 uur. De volgende verzamelbeurzen in partycentrum ’t Hart zijn zaterdag 27 mei 2023 en zaterdag 28 oktober 2023. Hier vind je alles over de verzamelbeurzen in de regio. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld