Voortaan ook De Jong & Vitaal – Centrum voor fysiotherapie in Boven-Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Met de overname van Atlas Fysiotherapie is een langgekoesterde wens van Albert de Jong in vervulling gegaan. Het team van De Jong & Vitaal – Centrum voor fysiotherapie uit Hardinxveld-Giessendam staat hun cliënten sinds woensdag 1 juni 2022 ook bij in Boven-Hardinxveld, vanuit hun tweede vestiging.

Eigenaar Egbert Meier van Atlas Fysiotherapie gaat met pensioen. In goed overleg zijn hij en Albert de Jong het eens geworden over de overname.

De Jong: “We spraken elkaar al aan het begin van de coronapandemie voor de eerste keer over dit onderwerp: nu is het zover!”

De Lange Wei
De nieuwe locatie van De Jong & Vitaal bevindt zich in woon-zorgcomplex De Lange Wei aan de Rembrandthof in Boven-Hardinxveld, in de voormalige praktijk van Atlas Fysiotherapie. De tweedelijns dienstverlening wordt direct per 1 juni overgenomen van Atlas Fysiotherapie. De behandelingen van de bewoners van het verpleeghuis worden op dezelfde voet voortgezet.

Eerstelijnsdienstverlening
Daarnaast benadrukt De Jong dat zij ook met eerstelijnsdienstverlening klaarstaan voor onze cliënten, net zoals ze dat van ons gewend zijn op onze locatie aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. Door een kleine verbouwing en het aanbrengen van de huisstijl van De Jong & Vitaal pakken De Jong en zijn team de eerstelijnsdiensten half juni 2022 op aan de Rembrandthof.

Vertrouwen
“Op de locatie in Boven-Hardinxveld werken vier vaste mensen uit ons team”, vertelt De Jong, “We zijn Egbert Meier zeer dankbaar voor het vertrouwen. Wij stellen alles in het werk zowel zijn, als onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen! We zijn beter bereikbaar voor onze huidige cliënten in Boven-Hardinxveld, maar staan ook klaar voor nieuwe cliënten!”

Gezondheid
De Jong & Vitaal – Centrum voor fysiotherapie is een innovatieve praktijk, waar alles draait om de gezondheid van de cliënten. Het is een deskundige praktijk waar met gevoel, op een transparante manier en aan de hand van de laatste ontwikkelingen een passende behandeling gemaakt wordt. Binnen de praktijk zijn verschillende specialisaties aanwezig, zoals fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie.

Afspraken
Zowel oude als nieuwe cliënten kunnen op de vertrouwde wijze hun afspraken maken, via tel. 0184 – 61 49 93, of per e-mail op info@dejongenvitaal.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld