Vrijwilligers Repair Café hebben handen vol aan herstelwerkzaamheden

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het Repair Café is populair! Zaterdagmiddag 14 januari 2023 was de deur nog maar net open en de eerste mensen stapten al binnen voor een reparatie. Het werd gezellig druk! Het herstelwerk vindt plaats in het gebouw van de Christengemeente aan de Breedewaij. In mei 2023 gebeurt dat alweer tien jaar en met groot succes.

Dankzij de handige en deskundige vrijwilligers hebben honderden artikelen de afgelopen jaren een tweede leven gekregen. Of het nu gaat om een stoel, waarvan een poot los zit, een broodrooster dat niet meer werkt of zoals hier een kapotte stofzuiger. Het wordt hersteld! (Foto Peter Donk / HG24)

Bij het Repair Café draait het om repareren. Of het nu gaat om fietsen, kleding of huishoudelijke apparatuur. Of meubels, elektrische apparatuur of een computer. Je bent welkom. Reparatie is gratis en wil je een vergoeding geven, dan wordt dat zeer gewaardeerd.

Komende tijd
Heb je zaterdag het Repair Café gemist? En ben je ook van het standpunt ‘Weggooien? Mooi niet!’ Geen punt. De eerstvolgende Repair Café’s zijn zaterdag 11 maart 2023 en zaterdag 13 mei 2023 van 14.00 – 16.30 uur aan Breedewaij 1a. Je kan ook een mail sturen als je meer wilt weten of jezelf beschikbaar wilt stellen als deskundige met technische kennis. Mail dan naar: repaircafe@christengemeente.nl of bel met Marian, tel. 0184 – 617058. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld