Waspas gratis met deluxe vernieuwde wasprogramma’s MOHANLAL XL

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – MOHANLAL XL Tankstation Carwash aan de Marisstraat 3 in Sliedrecht hanteert nieuwe en zeer aantrekkelijke wasprogramma’s, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken inclusief handmatige voorwas met intensieve reiniging, innovatieve oplossingen zoals de Turtle Ultimate Foam, Turtle Wax Pro, vlekvrij osmose water uit eigen bron, Diamant Glanspolish, RainX Protection, Turtle Shell Finish, Turtle Snow Foam, Armor Glanspolish, Fire Clean Protect en de XL Unlimited Familiepakket.

Als familiebedrijf kent eigenaar Ravi Ryan Mohanlal (links, hier met zijn zoon – red.) traditiegetrouw veel waarde toe aan een hechte verbinding. Met de gratis waspas of onbeperkt wassen abonnement van MOHANLAL XL Tankstation Carwash profiteer je van de hoogste kortingen en de beste service. Ook belangrijk. Bij de XL-bonusactie geeft MOHANLAL XL momenteel evenveel wastegoed weg bij de gratis waspas. (Archieffoto Hans van der Aa / HG24)

Heb je nog geen gratis waspas of abonnement? “Vraag deze dan eenvoudig online aan met onbeperkt houdbaar opwaardeertegoed. ICA, BOVAG en ANWB advies; Professioneel autowassen, goed voor je auto en voor het milieu”, zegt ondernemer Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc. Hij deelt deze visie en samen met zijn team staat hij zeven dagen per week op het bedrijventerrein om alle klanten te helpen.

Uitbreidingen
Je kunt direct gebruik maken van jouw product bij de vestigingen en profiteren van kortingen op hun overige diensten op de locatie, accessoires en automaterialen in de Express Shop. Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc geeft ook aan dat voor de donkere dagen er een volledige DiscoWash is ingebouwd, de Express Shop is vernieuwd in een moderne autoshop en er een MOHANLAL XL koelkast staat met frisdranken en snoepwaren. De Tankstation Energy diensten met een HUB station, losse laadpalen, zijn onderweg. Het bedrijf was al reeds begonnen met het plaatsen van moderne wasserettes wasautomaten op alle locaties en stofzuigers / bandenpomp / parfumspuit combi’s.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld