Week van de opvoeding: ‘Samen delen, samen weten’

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Ouders met opgroeiende kinderen kunnen woensdag 5 oktober 2022 van 19.15 – 2130 uur meedoen aan inspirerende workshops. De avond is bij Servanda, de Ducdalf, Scheldestraat 1. De toegang is gratis.

Deelnemende organisaties: Home-Start, Servanda, JongJGZ, het Sociaal Team en Bibliotheek AanZet. 

Ouders hebben zelf al veel kennis en ervaring en kunnen elkaar inspireren. “Het is belangrijk om de krachten te bundelen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samen kunnen we een waardevolle avond organiseren waarin we invulling geven aan het thema ‘samen delen samen weten’. Tijdens en ook na de workshops is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren”, zegt Sascha Zonneveld van Home-Start.

Workshops
Ouders kunnen kiezen uit een drietal workshops: Betere communicatie met je puber; hoe kun je door goed luisteren beter contact krijgen met je puber. Goed luisteren, hoe doe je dat eigenlijk? Kinderen en emoties; er wordt ingezoomd op emoties als huilen, boos en verdrietig zijn. Over de functies van huilen en het (mogen) ontladen van emoties. Hooggevoeligheid; heeft u het idee dat uw kind erg gevoelig is voor prikkels, drukte en veranderingen? In deze workshop leert u tools om uw kind meer rust te laten ervaren.

Aanmelden
Graag je opgeven vóór woensdag 28 september 2022 bij Sascha Zonneveld. Dat kan per e-mail: s.zonneveld@humanitas.nl Het kan ook door even te bellen of appen naar tel.  06-20249328.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld