Activiteiten- en locatiemarkt: ‘Vinden en verbinden in Boven-Hardinxveld’

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In partycentrum ‘t Hart organiseert de gemeente Hardinxveld-Giessendam samen met Servanda Sociaal Werk zaterdag 21 mei 2022 een activiteiten- en locatiemarkt. Doel is om wensen van verschillende partijen bij elkaar te brengen. Wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) opent om 14.00 uur en sluit de bijeenkomst ook af.

De samenkomst is voor en door inwoners van Boven-Hardinxveld, voor jong en oud. Het is een gelegenheid om elkaar op een ‘fysieke’ marktplaats te ontmoeten. (Stockfoto)

Wil je activiteiten organiseren voor je dorpsgenoten? Of heb je ideeën voor leuke activiteiten? Zoals bijvoorbeeld bloemschikken, het organiseren van een leesclub of een voetbaltoernooi? En ben je op zoek naar een geschikte ruimte daarvoor? Of heb je of jouw (sport)vereniging toevallig een leegstaande ruimte die geschikt is voor het houden van activiteiten? 

Match
Onder leiding van Yannick Hurkmans van Servanda Sociaal Werk worden vraag en aanbod van activiteiten én fysieke locaties met elkaar gedeeld. Deelnemers (vragers) die een activiteit willen organiseren, houden een presentatie van wat zij willen en wat zij nodig hebben. Deelnemers/partners (aanbieders) die een ruimte ter beschikking willen stellen, kunnen dan reageren. Ook zijn er speeddate ‘s om elkaar beter en daarmee de vraag en het aanbod, te leren kennen. Een interactieve middag dus waarbij het vinden en verbinden van ruimten en activiteiten centraal staat.

Aanmelden
Heb je leuke ideeën om activiteiten te organiseren voor buurtgenoten en je hebt geen fysieke ruimte hiervoor? Of heb je een ruimte ter beschikking? Staat de kantine van jouw sportvereniging/kantoor op bepaalde dagdelen leeg en wil je deze ter beschikking stellen aan dorpsgenoten die activiteiten willen organiseren? Je bent van harte welkom. Deelnemers, zowel aan de vraagkant als aan de aanbodkant, kunnen zich aanmelden per e-mail: ondersteuningbeleid@hardinxveld-giessendam.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld