Cats spreker bij Ondernemend Hardinxveld tijdens kennis- en netwerkevent

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het netwerk van lokale ondernemers in verschillende branches Ondernemend Hardinxveld houdt dinsdag 9 mei 2023 een kennis- en netwerkevent in zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9. Het gaat om een eerder vanwege ziekte uitgestelde avond, die om 19.15 uur begint; inloop vanaf 18.45 uur. De inschrijving staat open voor alle ondernemers en belangstellenden.

Spreker op de avond is Feike Cats, Klanthousiasme- en Verleuker expert en auteur van een aantal boeken. (Foto Feike Cats / Houdenvanklanten.nl)

Tekst gaat verder onder video.

Op de avond wordt een viertal workshops gehouden, waaraan de aanwezigen kunnen deelnemen:

  • Workshop 1 – Edwin Boerman van Tienmorgen Advies over “Hoge energieprijzen, strengere wetgeving …” en “(Hoe) gaat u aan de slag met energiebesparing?”.
  • Workshop 2 – Fiorienne Westenberg van Many Tastes over “Hoe zorg je er voor dat je onderscheidend bent en wordt onthouden?” en “Creëer je eigen merk”.
  • Workshop 3 – Phil Kleingeld van MetPhil over “Hoe werkt koopbeïnvloeding in de praktijk” en “Neuro-Selling”.
  • Workshop 4 – Bertjan Agteresch van BVD Advocaten over “Een stressvrije werkplek lijkt een utopie” en “Stress op de werkvloer”.

Cats
Rond 20.45 uur spreekt Feike Cats over klanthousiasme- en verleukerexpert. Hij is schrijver van de boeken “Theorie bestaat niet! (2006)”, “Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013)”, “Verleuken kan iedereen (2017)” en “365 dagen Klanthousiasme (2018)”. De boeken gaan over klantgerichtheid, klanthousiasme en verleuken en staan vol met praktische tips & trucs. Daarna wordt de avond afgesloten met een netwerkbijeenkomst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld