EMS-leden toonden hun kunnen tijdens NK Twirl

ALMERE / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Twee leden van de twirlgroep van EMS, Leonie Trapman en Cynthia den Hartog, hebben zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 deelgenomen aan het NK Twirl in Almere. Trapman behaalde met beide onderdelen de top tien en Den Hartog behoorde tot de dertien beste twirlers in haar categorie.

Deze foto is gemaakt tijdens de prijsuitreiking. Beide dames uit Hardinxveld-Giessendam behoorden al tot de vijftien beste twirlers in de categorie beginners. (Foto EMS)

In de topsporthal in Almere trapte Trapman het spits af voor EMS met een super routine met één drop. Halverwege de middag mocht zij ook haar kunsten weer vertonen met haar dancetwirl. Den Hertog sloot de wedstrijd voor EMS af met haar dancetwirl. Beide dames hebben hun uiterste best gedaan en mogen trots zijn op hun prestaties.

Doel gehaald
Coaches Anita van ‘t Verlaat en Wendy Hobma waren enorm trots op beide leden. “We hebben intens genoten van beide dames. Zij hebben hard gewerkt om fysiek én mentaal klaar te zijn om hun kunsten te tonen. Doel was voor beiden de top vijftien halen en dat is gelukt. Dat ze beiden op de NK konden staan was een beloning genoeg”, aldus Van ’t Verlaat en Hobma.

Twirllessen
Nu gaan Trapman en Den Hartog samen met de andere leden hard werken om plaatsingspunten te halen, zodat we volgend jaar weer kunnen genieten. Te beginnen met de volgende wedstrijd zaterdag 11 juni 2022 in Waddinxveen. Twirlen kan al vanaf vier jaar Kijk hier online of ga eens op vrijdagavond vanaf 18.15 uur kijken in het gebouw aan Sluisweg 67e.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld