Expositie en wedstrijd met als thema ‘Het is lente’

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In het voorjaar van 2023 organiseert museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 een tentoonstelling, waarin de amateurkunst centraal staat met als titel ‘Het is lente’. Iedereen kan meedoen van 4 februari t/m 25 maart 2023.

Dan is de expositieruimte in het museum gereserveerd voor iedereen die met plezier kunst maakt. Zet jouw creatieve brein aan het werk en bedenk iets origineels. (Foto museum De Koperen Knop)

Wat voor kunst je wil exposeren, bepaal je als deelnemer zelf. Een schilderij, een keramisch voorwerp, een tekening of aquarel. Misschien iets van glas of van metaal. Mogelijk van hout, kunststof of wat van textiel. 

Wedstrijdelement
Aan de inzendingen is ook een wedstrijd verbonden. Afhankelijk van de diversiteit van wat wordt aangeboden voor de expositie, worden er prijzen bepaald voor uiteenlopende categorieën. Er zal een deskundige jury worden samengesteld, die zich over de werken gaat buigen. Daarnaast krijgen ook de bezoekers de gelegenheid om een publieksprijs toe te kennen.

Aanmelden
Als je wilt deelnemen aan de expositie en wedstrijd in het museum kan je dit nu aangeven. Wacht niet te lang, want de ervaring heeft geleerd dat de ruimte beperkt is en de belangstelling groot. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: koperenknop@koperenknop.nl en geef daarbij naast jouw naam, emailadres en telefoonnummer ook aan wat je voor deze expositie gaat maken. Liefst zo recent mogelijk of geheel nieuw werk. Doe dat uiterlijk 1 november 2022, waarna je snel een reactie krijgt of je kunt deelnemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld