Gemeenteraad begint komende week aan nieuw politiek jaar

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het zomerreces voor de leden van de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam is voorbij. Komende week, donderdag 8 september 2022 van 19.30 – 20.30 uur, beginnen de fractievergaderingen van T@B, SGP, ChristenUnie, PvdA en CDA weer en gaat de politieke molen weer draaien. 

Het gemeentehuis van de Hardinxveld-Giessendam aan Raadhuisplein 1. Elke maand vergaderen de politieke partijen om de raadsvergaderingen voor te bereiden. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Ze bespreken de voorstellen die tijdens Het Debat en Het Besluit aan de orde komen. De fracties buigen zich over de vraag of zij in de raadsvergadering een voorstel al dan niet willen bespreken.

Agendapunten
Het eerste uur van het overleg houden de fracties spreekuur voor de inwoners. Voor jou als inwoner is het spreekuur dé kans om uw mening over een bepaald voorstel mee te geven. Tussen 19.30 uur en 20.30 uur ben je welkom in het gemeentehuis om bij hen aan te schuiven. De agendapunten voor het fractieoverleg zijn vanaf donderdag 1 september 2022 te vinden op de website van de gemeenteraad: raad.hardinxveldgiessendam.nl onder Vergaderingen > Komende vergaderingen> Fractieoverleg (Het Debat en Het Besluit) GHG.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld