Grote opkomst bij derde editie Volleybaltoernooi Merwestreek

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Erg tevreden was de organisatie, de SGP-Jongeren afd. Merwestreek, zaterdagavond 4 februari 2023 over de opkomst. In sporthal De Appelgaard aan Bellefleur was voor de derde keer het Volleybaltoernooi Merwestreek.

De sfeer was goed en gemoedelijk. Hoewel natuurlijk door de teams werd gestreden om de eerste plaatst, was de sfeer goed en gemoedelijk. Als je zou zeggen dat het recreatieve partijen waren, dan zou je dat ook geloven. (Foto Peter Donk / HG24)

Gespeeld werd over de volledige lengte van de sporthal, drie speelvelden. Het plezier, samen sporten en het spel stond voorop bij de spelers afkomstig uit onder meer Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.

Tekst gaat verder onder tweet.

Gezellig druk
Het evenement kon twee jaar niet worden gehouden vanwege corona. Het was een open toernooi, waarvoor je je zowel individueel en als team kan aanmelden. Er waren zoveel spelers, dat er dertien teams geformeerd konden worden. Zo’n tachtig tot negentig spelers hadden zich gemeld. Zij hadden aanhang en supporters meegenomen en dat leidde al met al zaterdagavond tot een gezellige drukte. Na een zinderende finale, onder een gespannen toekijkend publiek, won het team van Gerben, Henk, Hanneke, Jelle, Michel en Pieter. Zij kregen een RVS SGP fles.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld