Intro personeel zaalkorfbaltoernooi Vriendenschaar naar wens verlopen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In sporthal De Wielewaal vond donderdag 17 en zaterdag 19 november 2022 het jaarlijkse Intro personeel zaalkorfbaltoernooi bij Vriendenschaar. Het publiek mocht er weer bij aanwezig zijn, want dat was in coronatijd anders. 

In het laatste weekend voor start van de competitie was het goede gelegenheid voor de ploegen om zichzelf te testen en konden de coaches nog eens tactiek en vak samenstellingen uitproberen. (Foto korfbalvereniging Vriendenschaar)

Met de deelnemende verenigingen Merwede/Multiplaat (Sliedrecht), Albatros (Zwijndrecht), Spirit (Voorthuizen) en Vriendenschaar kende het toernooi een interessant deelnemersveld voor zowel de standaardteams als de reserveteams.

Donderdagavond 17 november stonden er vier wedstrijden gepland. De 1e en 2e teams van Merwede/Multiplaat en Vriendenschaar speelden tegen elkaar en ook de 1e en 2e teams van Spirit en Albatros namen het tegen elkaar op.

Uitslagen donderdag:
Merwede 2 – Vriendenschaar 2: 16 – 15
Sprit 2 – Albatros 2: 14 – 10
Spirit 1 – Albatros 1: 21 – 17
Merwede 1 – Vriendenschaar 1: 14 – 20

Zaterdag 19 november 2022 waren er naast de vier wedstrijden ook weer demonstratiewedstrijden van de Vriendenschaar F-jeugd en een demonstratie training van de jongste korfballertjes, de kangoeroes. Aansluitend aan de F-wedstrijden en kangoeroe training was er de inmiddels traditionele presentatie van alle teams van KV Vriendenschaar aan publiek en de aanwezige sponsoren op het Vriendenschaar sponsorplein.

Uitslagen zaterdag:
Vriendenschaar 2 – Albatros 2: 13 – 21
Spirit 2 – Merwede 2: 21 – 14
Spirit 1 – Merwede 1: 39 – 12
Vriendenschaar 1 – Albatros 1: 14 – 18

Spirit wist overtuigend met zowel haar 1e als ook 2e team alle wedstrijden te winnen en werd zo de terechte toernooiwinnaar en mocht als winnaar de 1e prijs in ontvangst nemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld