Leerlingen Rehobothschool winnen met duurzaamheidscarousel IVN-cadeaubon

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Ze maakten een draaiend carousel waarop ze aandacht vroegen voor de duurzaamheid tijdens de Nationale Klimaatweek 2022, in de eerste week van november. De leerlingen van de bovenbouw van de Rehobothschool, groep 7a, aan Schoolstraat 4 en zij wonnen. 

De blije leerlingen, de docent en de wethouder. Samen met vier andere scholen leverden deze leerlingen van de Rehobothschool na een oproep een bijdrage. Omdat zij het origineelst waren met een draaiende carousel kwamen zij als beste uit de bus. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder foto.

Hun inzet werd vrijdagmorgen 9 december 2022 beloond met een IVN-cadeaubon t.w.v. € 100,–. Hier wordt de bon door wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) van Duurzaamheid en Milieu aan docent Martin Bakker (links) Bovendien wordt de winnende carousel nagemaakt en komt deze te staan in het gemeentehuis, de bibliotheek en in de Rehobothschool. (Foto Peter Donk / HG24)

De Rehobothschool was origineel met goed ideeën onder meer over duurzaamheid (niet met de auto, de fiets, de motor uitzetten), draaiende panelen, alles rond mobiliteit, het milieu en voedsel. De IVN-cadeaubon wordt volgens docent Martin Bakker goed besteed aan een gezamenlijk project met de groep leerlingen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld