LTC de Merwede introduceert kaboutertennis; Zaterdagmorgen clinic!

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Tennisvereniging LTC de Merwede begint met een nieuw concept. Om de jongste jeugd kennis te laten maken met tennis wordt begonnen met kabouterteksten. Zaterdag 20 augustus 2022 is er een clinic voor deze allerjongsten van 10.00 tot 12.00 uur in samenwerking met tennisschool Bas-Ta. 

LTC de Merwede begint media september 2022 met tennis voor de allerjongsten als eerste in de regio. (Foto beeldbank KNLTB)

Tijdens deze clinic wordt kaboutertennis geïntroduceerd. Kaboutertennis is tennisles en activiteiten voor de jongste jeugd vanaf 4 tot en met 8 jaar. Op deze dag zijn kinderen welkom om deze clinic bij te wonen en kennis te maken met de tennissport. Aanmelden kan per e-mail via: jeugd@ltcdemerwede.nl

Najaar
Vanaf half september 2022 start het kaboutertennis bij LTC de Merwede. Op een vriendelijke en speelse manier worden in zes  lessen op maandag- of woensdagmiddag en drie speelochtenden op zaterdag de basisvaardigheden van het tennis worden bijgebracht. De laatste speelochtend wordt afgesloten met een tennisvaardigheidsdiploma. De kosten voor deze lessen bedraagt € 50,– p.p.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld