LTC de Merwede viert 50-jarig bestaan tot in late uurtjes

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – LTC de Merwede viert feest. De tennisvereniging haalde zaterdag 27 augustus 2022 het 50-jarig bestaan in. In 2020 kon dit niet worden gevierd vanwege de coronapandemie. Met leden, oud-leden en belangstellenden werd stilgestaan bij het gouden jubileum.

De dag, waarop de dresscode wit was, begon in de middag met de houten (zware) rackets op de smashcourt tennisbaan aan de Peulenlaan met een retro racket toernooi. (Foto Peter Donk / HG24)

In ruim vijftig jaar is er veel veranderd. In de beginjaren was de tennisbaan niet zoveel open als nu. Er was nog geen verlichting, de banen waren beperkt bespeelbaar en van een echt clubgebouw was ook nog geen sprake. Nu is het beter en met meer comfort. De gasten voor het jubileumfeest werden verwelkomd met een drankje en een hapje.

Tekst gaat verder onder tweet.

Feest
Op het feestprogramma staat naast een retro racket toernooi, oudhollandse spelen en sumo worstelen. Natuurlijk waren er hapjes en drankjes en voor de kinderen is er een springkussen. Dit alles werd omlijst door muziek en een heuse karaoke. Een eindtijdstip van het feest kon zaterdagmiddag nog niet worden gegeven, maar wel dat het tot laat in de avond duurt. LTC De Merwede heeft ongeveer 300 leden die competitief en recreatief tennis spelen. De club heeft een aantal 1e teams: dames 1, heren 1 en mixed 1.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld