TimZingt in Gereformeerde Kerk met programma ‘Omgekeerd’

HARDINXVELD-GIESSENDAM –  Kleinkunstenaar, liedjescabaretier en ambassadeur van Tearfund Tim van Wijngaarden, bekend als TimZingt, komt zaterdag 17 september 2022 naar de Gereformeerde Kerk van Boven-Hardinxveld. Het is een optreden in het kader van een avond van Tearfund en heet ‘Timzingt – Omgekeerd’. Om 20.00 uur begint het programma met mooie liedjes, rake observaties en hilarisch cabaret. Iedereen is welkom om deze avond te genieten van zijn zang en humor. Het programma duurt tot 22.30 uur.

TimZingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst. Hij schrijft, componeert en voert uit voor een select gezelschap tot grote (theater)zalen met honderden mensen. Hij begeleidt zichzelf op piano, gitaar en ukelele en wordt soms bijgestaan door andere muzikanten.

Een optreden van TimZingt is een wervelende mix van muziek en kleinkunst: hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Ontroerend goed cabaret. Hij zingt en speelt over (bijna) alles wat leven heet.

Tekst gaat verder onder tweet.

Geschiedenis
TimZingt speelde eerder op podia van de EO, EO-Eva, Leids Cabaret Festival, CPS, CNV, Edukans, Tear, Impact, Prisma, Nederlands Dagblad, Flevo Festival, Marriage Course en op heel veel ander plaatsen. TimZingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven en verscheidene DVD’s en CD’s gemaakt van zijn cabaret en liedjes. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder andere de EO-Visie. Een selectie van de columns en liedteksten is gebundeld in een boek. Eerder maakte hij deel uit van cabaretgroep Voorwaar waarmee hij negen jaar door het land trok. Daarnaast is TimZingt afgestudeerd filosoof en fysicus, docent, amateurtheoloog, echtgenoot en vader van vier kinderen.

Kaarten 
Kaartjes kunnen besteld worden via de website van de Gereformeerde kerk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld