Online krant HG24 en online krant Sliedrecht24 zichtbaar op de weg

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT  – De bedrijfswagen van online krant HG24 ‘Nieuws uit Hardinxveld-Giessendam en online krant Sliedrecht24 ‘Nieuws uit het Baggerdorp’ is een blikvanger op de weg. De auto zal je regelmatig in het dorp zien voor nieuws en andere actualiteiten. 

Hoofdredacteur van de online kranten journalist Peter Donk bij de nieuwe wagen in de polder bij Hardinxveld-Giessendam. (Foto Hans van der Aa / HG24)

Naast het uitbrengen van twee online kranten bestaat ook de ’24 podcast’, onderdeel van het mediabedrijf Peter Donk Productions. Met de komst van de nieuwe auto gaat de vorige bedrijfswagen, waar alleen nog online krant Sliedrecht24 op stond, ‘uit de roulatie’. 

Podcast
In Sliedrecht lopen via online krant Sliedrecht24 de podcastprogramma’s Het Raadhuis en Verhalen van Sliedrecht al een tijdje. In de verkiezingstijd wordt de podcast Sliedrecht Kiest gemaakt. In Hardinxveld-Giessendam komen via online krant HG24 ook podcastprogramma’s. Deze online krant bestaat officieel sinds 1 mei 2022. Online krant Sliedrecht24 bestaat sinds 29 juni 2015. De online krant Sliedrecht24 is zeer bekend en goed gelezen. De verwachting is dat online krant HG24 net zo populair wordt in Hardinxveld-Giessendam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld