MAG. Wat is dat en wat kan je er mee als vereniging of organisatie?

HARDINXVELD-GIESSENDAM – MAG is inmiddels een ingeburgerde term in Hardinxveld-Giessendam. Maar toch weet nog niet iedereen waar het voor staat. De MAG is de afkorting van de Maatschappelijke Agenda. Daarin staan maatschappelijke vraagstukken en trends die op dit moment in Hardinxveld-Giessendam het meeste leven. Heb je een goed idee? Dan kan je daarvoor een aanvraag indienen en daarvoor een financiële bijdrage krijgen.

Denk aan gezond leven of mantelzorg. Aan sport en bewegen. (Stockfoto)

“We dagen inwoners, verenigingen, vrijwilligers- én professionele organisaties uit om vooral deze vraagstukken aan te pakken. Door samen te werken aan deze maatschappelijke vraagstukken, kunnen we de samenleving van Hardinxveld-Giessendam de komende jaren nog sterker maken”, schrijft de gemeente op hun website.

Goed idee
Wie een goed idee heeft voor een activiteit of initiatief dat past binnen MAG kan een aanvraag indienen bij StuwKR8. Deze organisatie verzorgt in opdracht van de gemeente de uitvoering van de MAG. StuwKR8 helpt je bij het uitwerken van jouw project, het vinden van samenwerkingspartners. Ook zijn zij de partij waar je een financiële bijdrage kan aanvragen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld