Muziek van Torno Tango in Dijksynagoge

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – De Dijksynagoge Sliedrecht / Hardinxveld-Giessendam aan Rivierdijk 51 in Sliedrecht is volgens de stichting langzamerhand een bekend podium voor musici en andere artiesten. Nu optredens weer mogelijk zijn is Torno Tango dit seizoen het eerste gezelschap van artiesten dat in de Dijksynagoge komt optreden. Zij zijn woensdag 12 oktober 2022 te gast tussen 20.00 – 22.00 uur. De deur is vanaf 19.30 uur open.

Torno Tango is een driemanschap, bestaande uit Marlies Gadellaa (zang), Jan-Willem Dubbeldam (gitaar) en Dick Hermsen (gitaar / accordeon).

Al jaren treden zij op in grote en kleine zalen. Voor de Dijksynagoge waren zij reeds in 2020 geboekt maar dat kon toen door de overheidsmaatrelen niet doorgaan. Je bent nu alsnog van harte welkom bij hun optreden met gezongen Argentijnse Tango. Het wordt een muzikaal feestje in een mooie entourage met de prima akoestiek van de Dijksynagoge In Sliedrecht.

Entreegeld en reserveren
De toegang bedraagt € 15,– en dit moet contant worden betaald bij aankomst. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: info@dijksynagoge.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld