Muziekevenement Crown Event 2023 onderdeel lokale feestweek

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het christelijke muziekevenement Crown Event is dinsdag 25 april 2023 onderdeel van de lokale feestweek. Locatie is een grote feesttent aan de Sluisweg. Dat bericht zondag 5 maart 2023 de organisatie, die spreekt van een ‘gigantisch groots en hoogwaardig muziekevent’. Aanvang 19.30 uur; tent open vanaf 19.00 uur.

De top van christelijke Nederlandse bands en artiesten zijn vertegenwoordigd. De organisatie spreekt van een ‘geweldige setlist’. (Foto crownevent.nl) 

De tent biedt plaats aan 1700 mensen en is voorzien van hoogwaardige geluids- en lichttechniek.  De optredende artiesten zijn:

 • InSalvation
  Dit is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de Evangelische Omroep gespeeld.
 • Eline
  Nadat haar lied ‘Jezus Overwinnaar’ miljoenen keren werd gestreamd, ze haar eerste EP met vijf nummers uitbracht en drie liederen ook door Opwekking werden overgenomen, is Eline niet meer weg te denken uit de christelijke muziekindustrie. Voor haar voelt zingen als twee keer bidden. Een manier om de waarheid van haar hoofd naar haar hart te laten zakken. De liederen die ze schrijft zijn een reflectie van de momenten die ze in haar leven meemaakt.
 • Mozaïek worship
  Een groep enthousiaste zangers, muzikanten en creatievelingen onder wie Kees Kraayenoord. Mozaïek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Zij geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Hun passie is Zijn kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen.
 • Damascus
  Een collectief van twee gedreven rappers en één zangeres, ieder met een vlijmscherpe pen. De muziek van Damascus spreekt een breed publiek aan, van creatieve doordenkers tot aangrijpende persoonlijke verhalen, van gevatte oneliners tot feelgood muziek. Het geloof vormt een grote bron van inspiratie voor de teksten, net als veel andere zaken.
 • DJ Retain
  Hij vindt steeds meer plezier in het maken van christelijke dancemuziek en ging samenwerken met Reyer en Roberto Rosso. Dat ging zo goed, dat hij een contract heeft gekregen van een bekend muzieklabel en nu zijn eigen management heeft. Jongeren die zijn muziek luisteren en helemaal niet weten dat het christelijk is zeggen: ‘Huh, christelijk? Dat had ik helemaal niet door!’ of ‘Wat een fantastische combinatie!’ Dat vindt hij heel tof om te horen, omdat hij niet alleen christenen bereikt met zijn muziek, maar ook mensen die nog niet geloven.
 • DJ Roberto Rosso
  Deze disc-jockey is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen. Roberto Rosso is een echte worshipleader met zijn dancemuziek.
 • Mind Connected
  Dans heeft hen geconnect, samen gebracht. Hun gedachten zijn gericht op hetzelfde doel: Dans gebruiken om God bekend te maken en dichter naar Hem toe te groeien.

De ticketverkoop en meer informatie vind je hier online. Ticketprijs: € 27,50 p.p.; jeugdtickets € 12,50 p.p.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld