Ondernemersfonds sponsort gezamenlijk ontbijt; Aanmelden nu mogelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De culturele dag zaterdag 3 juni 2023 begint om 09.00 uur met een gezamenlijk ontbijt. Een initiatief van stichting Oranje Trouw. Het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam betaalt het ontbijt dat plaatsvindt in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 en in partycentrum ’t Hart aan Nassaustraat 6 (Boven-Hardinxveld). Inschrijven voor deelname is vanaf nu mogelijk.

Voorafgaand aan de presentaties en uitvoeringen, die deze dag op een aantal vaste plaatsen in het dorp gaan plaatsvinden, kan er worden genoten van een heerlijk en goed verzorgd ontbijt. (Stockfoto)

Natuurlijk is het leuk om daaraan deel te nemen. Wacht niet te lang met inschrijven, want het maximaal aantal personen is gelimiteerd. Mocht dit maximaal aantal zijn bereikt, dan worden de nakomende betalingen automatisch terugbetaald.

Aanmelden is betalen
Je schrijft je in door het overmaken van een bedrag van € 3,50 per deelnemer op de bankrekening van stichting Oranje Trouw, rekeningnummer NL58RABO0325073074. Jouw inschrijving is definitief als het geld is afgeschreven. Graag bij de betaling jouw persoonlijke gegevens vermelden (naam, adres en postcode) en het woord ‘ontbijt’. Je geeft daarbij natuurlijk ook aan waar je wilt aanschuiven: bij ‘t Hart of in het gemeentehuis. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld