Presentatie doorstromingsbeleid tijdens algemene huurdersvergadering

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam houdt woensdag 19 april 2023 de algemene huurdersvergadering. Deze is bedoeld voor huurders uit Hardinxveld-Giessendam bij woningcorporatie Fien Wonen. Op de avond is er naast het officiële gedeelte een presentatie ‘doorstroombeleid’ door Sanne Verlaan, manager Wonen bij Fien Wonen. De vergadering is in zalencentrum De Parel, Talmastraat 9, aamvamg 19.30 uur; zaal open vanaf 19.00 uur.

Van doorstroming spreek je als huurders willen verhuizen naar een andere huurwoning die beter aansluit bij hun levensfase. (Stockfoto)

Verlaan haalt op de avond jouw ideeën hierover op. Doorstromingsbeleid staat al jaren hoog op de agenda van de huurdersraad. Jouw woonwensen kunnen veranderen. Bijvoorbeeld omdat de samenstelling van het huishouden is veranderd. Ben je ouder dan 55 jaar? Woon je in een grote eengezinswoning van Fien Wonen en denk je weleens aan verhuizen naar één van de (kleinere) woningen dan is het doorstroombeleid mogelijk interessant. De achtergelaten woning komt weer beschikbaar voor andere woningzoekenden. 

Aanmelden
In verband met de zaalruimte is het van belang dat je je uiterlijk vrijdag 14 april 2023 per e-mail aanmeldt: ahv@huurdersraad.com 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld