Relatiedagen bij Autoservice Van der Linden met als thema ‘energiedeals’

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Vrijdag 4 november 2022 van 08.00 – 21.00 uur en zaterdag 5 november 2022 van 08.30 – 17.00 uur kunnen de agenda in. Dan zijn bij Autoservice Van der Linden aan Prisma 2 de Relatiedagen. Inmiddels een goede traditie! 

Hendra en Piet van der Linden en hun personeel heten een ieder van harte welkom. (Foto Autoservice Van der Linden)

Het feestelijke evenement heeft dit jaar als thema ‘energiedeals’. Daar komen ze…

  • Minimaal € 1500,– inruil voor jouw auto (mits 3 mnd op naam) bij aankoop van een nieuwe Kia
  • Minimaal € 1500,– inruil voor jouw auto (mits 3 mnd op naam) bij aankoop van een occasion
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto: Spiraalspel voor korting en altijd prijs!

Financierigsactie
Autoservice Van der Linden biedt bovendien een financieringsactie met scherpe rentetarieven op particulier of zakelijk.

  • Sluit een finance contract af en krijg een waardebon t.w.v. € 100,–
  • Private + Full Operational Lease actie: een waardebon t.w.v. € 100,–
  • Sluit een Bovag Autoverzekering af en krijg een waardebon t.w.v. € 25,–

Bedrijf
Piet van der Linden begon in 1990 in Hardinxveld-Giessendam zijn eigen bedrijf onder de naam Autoservice Van der Linden. In eerste instantie vooral gericht op het uitvoeren van reparaties en onderhoud + een schade herstel afdeling. De werkzaamheden breidden zich uit en in 1993 was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Van der Linden vond dat in het merk KIA. Als één van de eerste Kia dealers van Nederland. In het jaar 2000 werd het toenmalige pand te klein en er werd nieuw gebouwd aan de Prisma 2 in Sliedrecht. Inmiddels is Autoservice Van der Linden sinds 1993 uitgegroeid tot één van de beste Kia-dealers van Nederland.

Showroom
In november 2009 is de showroom heropend. Er kwam een complete showroom bij. Je kunt beneden en boven jouw nieuwe auto of occasion uitkiezen. “Een trouwe schare klanten dragen ons bedrijf een warm hart toe, daar zijn we trots op”, zegt Van der Linden. Nieuwe klanten blijven welkom. De Relatiedagen in het eerste weekend van november zijn bij uitstek een moment om binnen te stappen. Van der Linden: “Kom jezelf overtuigen en de sfeer proeven van ons bedrijf, waar je als klant centraal staat.” 

Kinderen
Ook wordt op de Relatiedagen aan de kinderen gedacht. Voor hen staat er een springkussen en is er een kleurwedstrijd, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Ook zijn er kraampjes waar verschillende producten worden aangeboden. Zaterdag 5 november 2022 is er bij Autoservice Van der Linden bovendien een pizzabakker, die verse pizza’s bakt!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld