Van Leeuwen Opticiens Optometrie officieel van start op nieuwe locatie

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Van Leeuwen Opticiens Optometrie is vrijdag 28 oktober 2022 van start gegaan op de nieuwe winkellocatie aan Peulenstraat 207 (voorheen aan Den Bogerd 10 – red.) Dit feestelijke moment wordt gevierd met acties op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2022.

In de winkel van Van Leeuwen Opticiens Optometrie wordt een het nieuwe merk Lindberg gepresenteerd. Er wordt gebruikgemaakt van nauwkeurige oogmeetapparatuur, die de juiste sterkte tot op 0,01 dioptrie kan vaststellen. (Foto Hans van der Aa / HG24)

Vrijdag is er een High tea met heerlijke hapjes, heel veel theesoorten en een barista met de lekkerste koffie’s én zaterdag 29 oktober 2022 is het genieten van heerlijke patat en hamburgers. Van 12.00 – 15.00 uur staat een patatkraam voor de nieuwe winkel. Op beide feestelijke dagen is er gratis haal- en brengservice voor iedereen die slecht ter been is en onmogelijk zelfstandig naar de winkel toe kan komen. Er kan tijdens deze dagen een afspraak gemaakt worden met de styliste voor een gratis kleur- en stijladvies.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld