Rommelmarkt in en om zalencentrum De Parel

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voor de 54e keer wordt zaterdag 15 april 2023 een rommelmarkt georganiseerd in en om zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9. Je bent welkom van 09.00 – 13.00 uur. Het is altijd een hele organisatie. De dagen daarvoor wordt opgebouwd door vrijwilligers van de organisatie, de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld.

Bij mooi weer staat om 11.30 uur de ijskar buiten en worden ook hamburgers verkocht. Er staan veel kramen gevuld met tweedehands kleding, speelgoed, huisraad, boeken, schilderijen, ijzer, meubels en elektra. Het team van de pannenkoeken bakt heerlijke pannenkoeken. Het restaurant is open en er kunnen zelf gebakken baksels worden gekocht. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Nieuw dit jaar is de plantenkraam. Daar kan je zelf jouw eigen pot of mand op laten maken met leuke plantjes. Heb je zelf geen pot of mand dan is er in de kraam bij de huisraad vast wel iets te vinden.

Ophalen spullen
Heb je nog spullen voor de rommelmarkt? Dinsdag 4 april 2023 staan de mensen nog voor je klaar om spullen op te halen. Stuur daarvoor een mailtje naar rommelmarkt@hghg.nl en vermeld er bij wat voor spullen je hebt en wat het adres is. Ze halen geen grote meubels op zoals banken, grote wandmeubels, tv’s en orgels. Ook kan je zelf spullen brengen naar de loods aan Schrank 9. Die is open dinsdag 4 en 11 april 2023 van 19.00 – 21.00 uur en zaterdag 8 april 2023 van 09.30 – 11.30 uur.

Lotenverkoop
Vrijdagavond 14 april wil de organisatie weer met een groep vrijwilligers huis-aan-huis loten gaan verkopen. Er zijn mooie prijzen te winnen; 1e prijs; vaartocht over de Giessen met tante Lien voor zes personen inclusief crew, hapjes en drankjes. 2e prijs een diner-train voor twee personen. 3e prijs; High tea voor vier personen in de kas bij Lekkers op de Wiel en ze hebben nog veel meer mooie prijzen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld