Vanwege groot succes vorig jaar opnieuw Springfestival in partycentrum ’t Hart

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In partycentrum ’t Hart aan Nassaustraat 6 in Boven-Hardinxveld vindt zaterdag 13 mei 2023 vanwege het grote succes vorig jaar voor de tweede keer het Spring festival plaats. Er spelen deze avond weer drie bands. De zaal is om 20.00 uur open en om 20.30 speelt de eerste band. 

Er is onder meer een optreden van XL tribute to rock. 

Afwisseling troef tijdens het Springfestival en daardoor voor elk wat wils. De zaal is open om acht uur en de eerste band start om half negen.

Heikneuters
De eerste band van de avond zijn de Heikneuters uit de polder. Zij spelen het beste van de boerenrock van Normaal tot Jovink, van BZB tot eigen nummers. Deze vijfkoppige band heeft in hun korte bestaan al menige zaal in Nederland op zijn kop gezet.

Steelcock
De tweede band van de avond is de oudste Sliedrechtse metalband Steelcock met op zang niemand minder dan Theo Peele, the voice van het programma Metalshock op lokale omroep Merweadio. Zij brengen een compilatie van hun oude krakers en de band speelt een aantal verrassende nieuwe nummers. Naast het stevige stampwerk worden ook ballads, bluesrock en mmeergespeeld

XL tribute to rock
De laatste band van de avond is XL tribute to rock en zij zijn zeker geen onbekende meer in de regio. Er is nieuw repertoire ingespeeld, maar ook de oude krakers worden natuurlijk niet vergeten. De grote variatie in de gespeelde nummers staat garant voor een avondje sfeer en gezelligheid. Van AC/DC tot Metallica, van ZZ Top tot Motörhead en van the Cult tot Judas Priest.

Toegangsbewijzen
Kaarten zijn te koop in partycentrum ’t Hart, in de voorverkoop € 7,50 p.p. en op de avond aan de deur € 10,– p.p. Ook tel. te reserveren: tel. 0184-679613.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld