Veel belangstelling voor nieuwbouwproject Ons Dorp fase 2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Inschrijven voor het nieuwbouwproject Ons Dorp fase 2 kan nog tot en met maandag 31 oktober 2022, 12.00 uur. Een dag later wordt bekend wie er in aanmerking komen voor een huis. Dat bericht ontwikkelaar Gebroeders Blokland. Er is veel belangstelling voor een woning.

De verkoop loopt nu bijna een week van het nieuwbouwproject Ons Dorp fase 2 in de Blauwe Zoom in Hardinxveld-West en omvat totaal 35 woningen in 7 verschillende woningtypes met rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. (Impressie Gebroeders Blokland)

Het project heeft een natuurlijke uitstraling waarin actief samenleven en natuurinclusiviteit voorop staan. Het water en de groene omgeving geeft het een geborgen en dorps karakter.

Energie
Nieuw bij dit project is de energietool die vrijblijvend ingevuld kan worden op de website. Daarin wordt een vergelijk gemaakt van de huidige maandelijkse energiekosten (gas en elektriciteit) en de energiekosten bij de nieuwe woning in Ons Dorp fase 2.

Configurator
Daarnaast staat de woningconfigurator live waarmee de woningen naar wens uitgebreid kunnen worden; de geselecteerde opties zijn direct visueel zichtbaar en de kosten inzichtelijk in het winkelmandje te vinden.

Toewijzing en bouw
Dinsdag 1 november 2022 worden de woningen toegewezen. Ons Dorp fase 2 is een vervolg op de zeer succesvolle eerste fase waarvan de bouw dit jaar nog begint. Ons Dorp is een ontwikkeling van Gebroeders Blokland, ook de realisatie van de totaal 72 woningen is in handen van Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld