Verschoor Reizen komende vijf jaar sponsor schoolkorfbaltoernooi

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Touringcarbedrijf Verschoor Reizen aan Schrank 1 verbindt de komende vijf jaar haar naam aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Dat maakt de Sliedrechtse Korfbal Club Merwede/Multiplaat dinsdag 25 april 2023 bekend. Het traditionele toernooi is woensdag 3 mei 2023 op de velden van de vereniging aan de Thorbeckelaan.

Christian Verschoor (l), directeur van Verschoor reizen en Michel Kraaijeveld (r), bij Merwede/Multiplaat verantwoordelijk voor de sponsor contacten. (Foto SKC Merwede/Multiplaat)

Verschoor Reizen is de betrouwbare partner voor het organiseren van reis, evenement of vervoer voor uw vereniging, bedrijf of school. Het bedrijf bestaat in 2023 honderd jaar.

Veilig en vertrouwd
“We zijn blij dat we met Verschoor Reizen een partnership hebben kunnen afsluiten. Het is een echt Alblasserwaards bedrijf dat met de kernwaarden veilig en vertrouwd perfect past bij zowel onze familievereniging en de jaarlijkse traditie die het schoolkorfbaltoernooi is. En natuurlijk is er een directe link met de doelgroep, want wie is er nou niet op schoolreis geweest, met uiteraard de verstop act onder de stoelen bij terugkomst?” zegt Jeroen Jeroense, bij de korfbalvereniging eindverantwoordelijk voor de sponsorcommissie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld