Webinars van Jong JGZ over zindelijkheid en borstvoeding

DORDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Jong JGZ houdt meerdere gratis webinars voor (aankomende) ouders. Gepland staat een webinar over zindelijkheid en op meerdere datums in 2023 komt er een webinar over borstvoeding. Ouders krijgen tips en advies door ervaren professionals en kunnen tijdens de online bijeenkomst rechtstreeks hun vragen stellen.

Borstvoeding, de beste start, wordt ook op locatie gegeven voor aanstaande ouders, die wonen in de regio Zuid-Holland Zuid. Kijk hier online voor data en aanmelden. Hieronder volgen de data van de webinars. 

Zindelijkheid, hoe doe je dat?
Dinsdag 14 maart 2023 van 19.30-20.30 uur. Zindelijk worden, elk kind krijgt hier op een gegeven moment mee te maken. Als ze vier worden gaan ze naar school en verwachten we dat ze zelf naar de wc gaan. Maar wat gaat hier eigenlijk aan vooraf? Hoe verloopt het proces van zindelijk worden? En wat is de rol van ouders hierin? Zindelijk worden gaat namelijk niet altijd vanzelf. In samenwerking met MEE Plus en Stichting Jeugdteams ZHZ.

Borstvoeding, de beste start
Meerdere datums in 2023 van 19.45-22.00 uur. Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Een goede voorlichting vooraf maakt borstvoeding geven makkelijker. Tijdens dit webinar helpt een lactatiekundige aankomende ouders op weg.

Aanmelden webinars
We mee wil doen met de bovenstaande webinar(s) kan zich hier online aanmelden. Deelname is gratis. Kun je niet op de aangegeven datum? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan een link om het webinar terug te kijken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld